Welkom!

2023-01-02

Wij heten u van harte welkom

Op de officiële website van het eeuwfeest van het aloude en meest illustere dispuut the S.C.R.E.D.: T.A.E.N.I.A.! Waarschijnlijk heeft u dit webadres gevonden via de brief vanuit het eeuwfeest commissariaat, of wellicht bent u door een dispuutsgenoot geattendeerd op het bestaan van deze pagina. Ongeacht hoe u hier bent terecht gekomen, wil ik u verzekeren dat u op het juiste adres bent.

Hier zult u alle informatie omtrent het eeuwfeest kunnen vinden. Op het moment van schrijven bevat deze webpagina 4 verschillende secties:

  • Donaties: waar u kunt doneren naar de stichting die speciaal is opgericht voor het eeuwfeest. Daarbij kunt u hier ook alle informatie vinden rondom doneren.
  • Programma: Het voorlopige programma van het eeuwfeest. Houdt er rekening mee dat dit nog kan veranderen, onder andere door de hoeveelheid donaties die wij zullen ontvangen.
  • Nieuws: Hier bevindt u zich nu. Op deze pagina zullen wij de u op de hoogte houden van de activiteiten rondom het eeuwfeest.
  • Over ons: Een algemene pagina met een korte uitleg over het eeuwfeest, de stichting en het commissariaat.

Contact

Wij hopen met deze webpagina u van alle nodige informatie te hebben kunnen voorzien. Echter, geen van ons is meneer de praeses en zodoende is geen van ons alwetend. Het kan dus zo zijn dat wij een foutje hebben gemaakt en u toch nog behoefte heeft aan een stuk informatie dat niet op deze webpagina te vinden is. Schroom vooral niet om contact met ons op te nemen op eeuwfeest@taenia.org. Wij komen dan zo snel mogelijk op u terug.

Amicaliter, Het eeuwfeest commissariaat