Aanmeldingen Eeuwfeestreünie geopend

2023-06-23

Amica Mater, amici, amiculique

Bij dezen willen wij u allen graag van harte uitnodigen voor de Eeuwfeestreünie die op zaterdag 4 november 2023 zal plaatsvinden. Dit zal het eerste grote evenement zijn in het teken van 100 jaar T.A.E.N.I.A., gericht op alle jaarlagen die ons dispuut rijk is. De dagplanning van de Eeuwfeestreünie zal er als volgt uitzien:

  • 11:00 – inloop met koffie en thee te S.C.R.E.D. (Hogewoerd 108 te Leiden);

  • 12:00 – officiële start met een lunch;

  • Middagprogramma – ’s middags zullen er verschillende activiteiten georganiseerd worden, waaronder een wandel- of boottocht door Leiden, maar u kunt natuurlijk ook gezellig bijpraten te S.C.R.E.D. of gezamenlijk de stad in gaan;

  • 18:00 – ’s avonds zal er gedineerd worden bij Scheltema (Marktsteeg 1 te Leiden);

  • 22:00 – na afloop van het diner wordt een borrel georganiseerd te S.C.R.E.D.

Om de kas van het eeuwfeestcommissariaat niet geheel leeg te trekken zal voor dit magistrale spektakel een eigen bijdrage gevraagd worden van 11,5 gneutels p.p. (d.w.z. 23 euro). Partners zijn ook van harte welkom! We willen u vragen om uzelf aan te melden middels de eeuwfeest website: https://eeuwfeest.taenia.org/activiteiten/eeuwfeest_reunie. Inloggen kunt u doen door uw bij T.A.E.N.I.A. bekende e-mailadres te gebruiken voor een wachtwoord reset. Daarna kunt u uw nieuwe e-mail wachtwoord combinatie gebruiken om in te loggen en u aan te melden.

Mocht u vragen hebben, dan kunt u die eveneens per mail stellen. We hopen velen van u bij deze reüniedag te treffen!