Eeuwfeest merchandise

2023-08-28

Ter ere van het naderende eeuwfeest T.A.E.N.I.A.e hebben enkele amici zich, onder auspiciën van het eeuwfeestcommissariaat, bezig gehouden met het ontwerpen van een drietal kledingstukken waarmee u zich tijdens (en na) het eeuwfeest kunt uitdossen: een sjaal, een trui, en een vlinderdas.

De sjaals (€15,- p/s) zijn gebreid van topkwaliteit kunstwol (acryl) in een Portugese fabriek. Ze zijn naadloos rondgebreid (jacquardwerk) en met een fijne steek aan zowel de voor- als achterzijde voorzien van ons ontwerp, hebben een afmeting van 17x180cm, en de uiteindes zijn afgewerkt met gemengde franjes.

De truien (€66,23 p/s) betreffen bordeauxrode rugbyshirts met lange mouwen en een karakteristieke geweven rugbykraag. Ze zijn labelvrij, hebben een slim fit taillering, en zijn gefabriceerd van stevige katoenen tricot. Door middel van peaching, een techniek waarbij de stof na vervaardiging geborsteld en getrimd wordt, is de trui extra zacht gemaakt, als ware het de buitenkant van een perzik. Op de voorzijde prijkt een geborduurde versiering waarin het sigillum uiteraard niet ontbreekt, op de achterzijde is een grote ‘23’ bevestigd. U kunt kiezen uit de maten XS, S, M, L, XL, 2XL, en 3XL.

De vlinderdas (prijs nog onbekend), zo u wil het strikje, wordt momenteel nog met zorgvuldigheid geconceptualiseerd. U zult daarom later meer te horen krijgen over de details van dit tooisel.

De sjaal en de trui kunt u vanaf nu bestellen door de daarmee gemoeide gneutels over te maken naar NL42 ABNA 0116 9542 56 onder vermelding van de door u gewenste attributen. Voor de trui kunt u uw maat doorgeven door deze bij uw overboeking te vermelden, of anders door dit formulier voor de maat in te vullen. Mocht dit onverhoopt misgaan dan kunt u hierover uiteraard contact met ons opnemen. Het is ons ten doel de sjaals en truien klaar te hebben voor de aanstaande eeuwfeestreünie, daarom zullen bestellingen mogelijk zijn tot 30 september. Als u geïnteresseerd bent willen we u graag vragen uw bestelling zo snel mogelijk te doen. Bij vragen of opmerkingen kunt u terecht bij een van ons of door te mailen naar het eeuwfeest.

Amicaliter,
Amici de Groot de Kleinere, Loogman, Keultjes, Uppelschoten, en Brugman

Een voorbeeld van de sjaals, truien, en vlinderdas