Laatste kans inschrijving Eeuwfeestreis

2024-03-28

Amica Mater, Amici, Amiculique,

Zometeen, wanneer de diesfeestweken achter de rug zijn, wanneer de zomer in volle gang is en de laatste tentamens achter de rug zijn is het tijd voor T.A.E.N.I.A. om eens even lekker – met de voeten omhoog – achterover te gaan zitten. Om dat in stijl te doen gaat het aloude deze zomer op reis naar Bosnië en Herzegovina! Wij kijken al naar met de jenever tussen 17 juli en 25 juli aan het zwembad te zitten. Misschien is een wandeling in de schaduw van een boomgaard of bos meer voor u? Reist u liever af naar Sarajevo voor een dagje in de hoofdstad? De opties bieden zich aan; meldt u zich ook aan!

Aanmelden kan door vóór 1 april de eerste betaling van €250,- over te maken naar de rekening van het eeuwfeest. De tweede betaling zal voor 1 mei verzocht worden. Een derde, en tevens laatste betaling zal te verwachten zijn voor 1 juni.

Wij beseffen dat er misschien meer vragen zijn. Neem daarvoor gerust contact op met ofwel iemand van het commissariaat ofwel met meneer de Praeses (hij is immers alwetend).

Amicaliter,

Uw eeuwfeestreissub,
Am. Weizmann
Am. Politropos
Am. Brandebok
Am. Rommel