Aftellen naar de rëunie

2023-10-21

Over slechts twee weekjes, op de negende dag voor de idus van november, zullen wij elkander in groten getale wedertreffen. Bijna 200 van u hebben aangegeven aanwezig te zijn, wat een prachtige samenkomst belooft te worden.

Nu in de laatste stadia van de voorbereidingen, willen wij graag een tipje van de sluier lichten wat betreft het programma. Het algemene programma was al eerder gepubliceerd. In de middag zijn er een aantal activiteiten waar u naar gewil deel aan kunt nemen.

Het middagprogramma

Direct na de lunch is er de mogelijkheid om foto's te laten maken door commissariaat Camera Obscura, waar u kunt proberen oude foto's te reproduceren met nieuwe gezichten, oude jaarlagen opnieuw kunt vastleggen, en wellicht uw familiefoto's bijwerken. Daarna zij er een aantal activiteiten waar u deel aan kunt nemen:

  • Voor maximaal 50 mensen is er de gelegenheid een boottocht te doen door de Leidsche grachten. Zo ziet u de stad eens vanuit een ander perspectief.

  • Elk half uur zal er een rondleiding door het pand gegeven worden. Zo kunt u eens zien hoe SSR veranderd is terwijl u afgeleid was.

  • Mocht u de buitenlucht behoeven, is er een T.A.E.N.I.A.le speurtocht te volgen door de stad. Deze zal ongeveer twee uur duren.

  • U kunt ook net om de hoek even gaan poolen bij het poolcafé Levendaal.

  • Tot slot zal er ook nog een kleine pubquiz georganiseerd worden ter socce.

U kunt ook al het bovenstaande negeren en onder het genot van een drankje op de oude sociëteit eens bijpraten met uw dispuutsgenoten. De middag is van u.

Tot slot

Uiteraard gaan wij ervan uit dat uw herinnering aan het aloude diep in uw binnenste geworteld is, maar voor hen die een kleine hint kunnen gebruiken aan het Carmen onderstaand.

Het Carmen

't Ideaal dat veel geslachten
Tot bezieling is geweest
Glorieuze incarnatie
Van een ed'len fieren geest

Optimae nobilitatis
Facula ignifira
Et audaciae effectrix
Magna nostra T.A.E.N.I.A.

Streeft omhoog dan, T.A.E.N.I.A.ni
In het licht van T.A.E.N.I.A.
Op de vleug'len der traditie
En der amicitia

Magnus altus gloriosus
Spiritus est T.A.E.N.I.A.e
Semper nos lustrabit lumen
T.A.E.N.I.A.nae gloriae